Навчальний центр PortaOne: Очікування / Реальність

Наприкінці кожного курсу ми просимо випускників заповнити анкети та розповісти про свої враження від процесу навчання. Без помилкової скромності: читання відгуків – це часто бальзам на викладацьке серце. Ділимося обраним (продовження в каруселі):

Про що ти будеш згадувати? 

✅ Про прості запитання Андрія Васильовича (Андрій Хижняк, викладач у Чернігові), на які ніхто не зміг відповісти (Вадим Мороз,Чернігів)

✅ Чотирьохгодинний мешап в кінці, таке складно забути 🤣 (Євген Семеренко, Суми)

✅ Дуже сильно запам’ятався момент з написанням першого скрипта, який був до остраху простий, і коли він запрацював так, як я хотів – це було щастя ♥️ (Євген Семеренко, Суми)

 

Найпопулярніша відповідь на питання, що найбільше сподобалося під час навчання, – мешапи (цілий спектр емоцій: від ейфорії до самознищення – мовляв, як можна було так тупити 😂) і ось ще кілька цитат:

 

Що найбільше сподобалося? 

✅ Круті, позитивні емоції від виконання складних завдань, які спочатку думаєш, що не зробиш взагалі. ((Євген Семеренко, Суми)

✅ Підхід викладача до навчання, коли дають помилитися і потім самостійно методом проб і помилок прийти до вірного рішення. (Влад Могилевець, Чернігів)

✅ Момент, коли з’являється рішення (Світлана, Чернігів)

✅ Почуття перемоги над мешапом, над складним завданням (Ірина Шевцова ,Суми)

✅ Організація і підхід: часто заняття проходили довше ніж належало, ми встигали зробити більше запланованого, могли поставити всі свої питання (Олексій, Суми)

 

У чому твої очікування розійшлися з реальністю? 

✅ В реальності було все набагато цікавіше. Не так уявляла спосіб донесення інформації. У підсумку, у нас взагалі не було нудних лекцій, де “записали – пішли далі”. Було навпаки: викладач не розповідав правильну відповідь, а підводив до неї. Особливо багато такого було на практичних заняттях: щоб зрозуміти, як працює маршрутизація ти можеш побувати в ролі роутера! (Катерина, Чернігів)

 

А найнесподіванішим враженням від навчання студенти назвали … запрошення на роботу. Нагадаємо, цього року 16 випускників наших курсів отримали оффер від PortaOne.

 

Продовження читайте в каруселі, і не забудьте поділитися постом з тими, хто якраз зараз шукає можливості #війтивІТ. Наступний набір – восени 2021. Не перемикайтеся! 😉

 






Поділитися:FacebookTwitter
Приєднуйся до дискусії!