Як проходять заняття

Тим з вас, хто ще не став студентом нашого Навчального центру, напевно цікаво, як проходять заняття – особливо в цей дивний пандемічний час. Розповідаємо!

Поділу на лекції і практичні заняття, як це зазвичай буває в університеті, у нас немає.
– 15-20 чоловік займаються в одній групі
– Заняття проходять тричі на тиждень
– Тривалість заняття – півтори-дві години.

Кожне заняття ми починаємо зазвичай з бліц-опитування по попередній темі, потім обговорюємо ключові моменти поточної теми і проводимо Q&A-сесію: викладач відповідає на запитання студентів (якщо питань немає або їх мало – викладач може сам почати питати!). Ну а далі – практика! І це – найважливіша частина занять: кожен самостійно намагається виконати задану послідовність дій, проаналізувати результати і зробити висновки. Ті, хто впорався швидше за інших або просто вже був знайомий з темою (таке теж трапляється), отримують завдання “із зірочкою”. Виходить, що на занятті цікаво і новачкам, і більш досвідченим студентам.

Оцінок за кожне заняття немає, результати перевіряємо під час контрольних заходів.
А ось домашні завдання, звісно, є – про домашню роботу ще розповімо, і навіть з прикладами завдань. Цікаво?

У зв’язку з пандемією, ми зараз займаємося онлайн, хоча, звичайно, сумуємо за можливістю побачитися особисто, а не в віконцях Zoom. А як ви себе почуваєте в нинішніх карантинних умовах? Як живеться / працюється дистанційно?..

Поділитися:FacebookTwitter
Приєднуйся до дискусії!