Як підвищити ефективність навчання на курсах

Підготували для вас рекомендації, як підвищити ефективність навчання. Це – кейс від нашого випускника, який отримав сертифікат про закінчення курсів із відзнакою. Тому – варто спробувати 🙂 💪

Отже: 🔻

➡️ готуємось до теми заздалегідь. Саме так, в Навчальному центрі PortaOne студент має вивчити теорію ДО початку заняття, тобто розібрати певну тему і підготуватись до її обговорення самостійно. Для цього на внутрішньому освітньому порталі підготовлені відео-матеріали та презентації. Таким чином безпосередньо на інтерактивному занятті занурюємось у практику. Нехтуючи цим правилом, студент втрачає можливість отримати максимум від заняття.

➡️ під час онлайн або офлайн-сесії разом із ментором обговорюємо вивчену напередодні тему. Задача викладача на цьому етапі – зрозуміти, як зайшла теорія і розкласти матеріал “по поличкам”, а не диктувати конспект. Маленька порада – ведемо свої власні нотатки, і не боїмось ставити запитання, якщо є незрозумілі нюанси.

➡️ кропітливо виконуємо лабораторну роботу – невеличкі завдання, аби закріпити отримані знання. Зберігаємо для себе результати успішного вирішення задачі – у вигляді скріншотів чи можна скопіювати history з віртуальної машини у текстовому вигляді.

➡️ вчасно і в повному обсязі виконуємо домашню роботу. Якщо залишились питання – звертайтесь у телеграм-чат або приходьте на додаткові заняття із викладачем, які проходять раз на тиждень.

➡️ відповідально ставимось до проходження контрольних тестів. Дистанційне навчання, на жаль, дає більше можливостей для списування, проте в цьому випадку ви обманюєте самі себе, адже мета тестування (квізів) – допомогти кожному студенту знайти прогалини у знаннях і підготуватись до мешапу, який є більш складним і більш важливим етапом контролю знань.

➡️ на мешапі – не панікуємо і зосереджуємось на вирішенні конкретної проблеми. Keep calm and do Mashup!

Поділитися:FacebookTwitter
Приєднуйся до дискусії!