Навчальний рік 2020-2021

Пабаам! У нас останній дзвоник! Сьогодні в Education Center PortaOne вручили випускні дипломи.

Цього разу багато чого було як вперше – цей потік пройшов повністю в дистанційному форматі. Найбільше шкода, що дискусії в Зумі зовсім не такі жваві, як у навчальній аудиторії. Але і плюси є: проектори, наприклад, не потрібні, під час мешапів можна спокійно спілкуватися один на один з викладачем – в навчальній аудиторії таке спілкування хочеш-не хочеш всіх відволікає. А ще – заняття тривали довше: адже вечорами ніхто не поспішав на транспортну зупинку.

Ну і випускники, які відучилися в такому незвичайному форматі, точно готові до того, щоб ефективно працювати в remote-режимі – необхідний навик на теперішні часи.

А ще, студенти цього разу підібралися відповідальні і прокачані: помітно вища частка тих, хто вже працює за IT-спеціальністю або вирішив за допомогою наших курсів повністю змінити кар’єру і #війтивІТ з нуля.

У цілому, дистанційка навчанню не перешкода, так що приєднуйтесь до нас наступного разу! Наш регулярний курс стартує, як зазвичай восени, а самі нетерплячі (і вже мають досвід в IT-сфері) можуть пройти оплачуване стажування (ви будете вчитися і отримувати при цьому зарплату!) за програмою Become a support engineer: прийом заявок закривається 20 травня.

Загалом, залишаємося на зв’язку, у нас для вас ще багато цікавого – не перемикайтеся!

Поділитися:FacebookTwitter
Приєднуйся до дискусії!