Продовжуємо вам розповідати корисне. Ловіть курс-лікнеп про операційні системи: стане в нагоді і для загального розвитку, і звичайно, буде корисно, якщо ви плануєте вступати до нас в Навчальний центр.

Рівень деталізації – точно такий, щоб дохідливо пояснити матеріал неспеціалістам, але при цьому нікого не налякати занадто великим обсягом знань і не заплутати. Єдине можливе «але»: відео на Indlish – англійською з досить сильним індійським акцентом. Але якщо ви налаштовані працювати в IT, до цього потрібно просто звикнути 🤷‍♂️.

За посиланням https://bit.ly/P1EDUOS – плейлист, який постійно доповнюється. В рамках нашого курсу вам будуть корисні перші двадцять міні-лекцій, але зважаючи на відгуки в YouTube, почавши слухати цикл, ви навряд чи захочете зупинятися на півдорозі 😉

Курс підготовлений навчальним ресурсом Neso Academy – хлопці спеціалізуються на міні-відеолекціях, в основному, за інженерними спеціальностями.

У них на сайті є і кілька курсів на загальний розвиток – типу Brain Teasers, General English або гайд по підготовці до співбесіди на IT-спеціальності (15 відео!). Можна завантажити додаток Neso Academy і слухати лекції без прив’язки до YouTube прямо з телефону – правда, поки додаток доступний тільки на Google Play.

Зберігайте в закладки і не забувайте ділитися корисним з друзями!

Поділитися:FacebookTwitter
Приєднуйся до дискусії!